Järjestämme eniten tilaisuuksia Palatsissa, mutta enenevissä määrin myös Palatsin ulkopuolella. Rakennamme tilaisuuksia avaimet käteen periaatteella minne tahansa Suomessa. Sano vain mitä olet ajatellut, niin me suunnittelemme ja rakennamme alusta loppuun kaiken.

Palatsiteatteri luo upean ympäristön kun etsit ylellistä, hyvin varusteltua ja monipuolista kokous-, seminaari- tai juhlatilaa. Tampereella Palatsiteatteri henkii 1900-luvun wieniläisjugendia, täysin entisöidyssä tilakokonaisuudessa.Olemme auki arkisin ja viikonloppuisin aina 04 asti. Keikat, konsertit ja Yökerho viihdyttävät pikkutunneille saakka.

Pääsalissa on 220 katsomopaikkaa, konserttimuodossa asiakaspaikkoja on 400. Lisäksi yläkerrasta löytyy 10 upeaa kokous- ja juhlahuonetta. Tilojen ylellisyys, monipuolisuus ja muunneltavuus ovat erityisyyksiämme. Tarjoamme ainutlaatuiset ja korkealuokkaiset ravintolaja ohjelmapalvelut. Järjestämme korkeatasoiset ravintolapalvelut ja tilaisuuteenne kaiken ohjelman toiveenne mukaan, oman musikaalin yksityisnäytös on ainutlaatuinen tapa viettää juhlaa. Esiintyjänä voi olla myös talon oma house band, musikaalin päätähdet, taikuri, Stand Up -koomikko; vain mielikuvitus on rajana. Ideoimme mielellämme kanssasi ikimuistoisen illan.

Palatsi On The Road

Vierailuesityksiä mm. Helsingin Peacock Teatterissa, Naantalin Kylpylässä, ja kiertueella Konserttitaloissa ympäri maan!

Häät

Palatsiteatteri tarjoaa hienot puitteet tyylikkäälle häätilaisuudelle. Ensiluokkalaiset juhlajärjestelyt sekä poikkeuksellisen upea historiallinen miljöö jättävät jäljen jokaisen vieraan mieleen. Koristeellinen rakennus on wieniläisjugendia vuodelta 1901, ja se on museoviraston suojelema.

Erikoisuutenamme ovat räätälöidyt juhlat, jotka voidaan suunnitella hääparin toiveita vastaaviksi. Autamme esimerkiksi mieltymystenne mukaisen menun suunnittelussa ja järjestämme juhlan tyyliin sopivaa ohjelmaa. Haluamme tehdä tilaisuuden valmistelun asiakkaan kannalta mahdollisimman vaivattomaksi. Unelmien hääjuhla onnistuu Palatsin asiantuntevan henkilökunnan avustuksella.

Syntymäpäivät

Palatsiteatterissa on upeat puitteet tyylikkään juhlatilaisuuden järjestämiseen. Palatsi on enemmän: se tarjoaa saman katon alla kaiken, mitä huolellisesti laadittu juhlatilaisuus edellyttää, eli tila-, ravintola-, ja ohjelmapalvelut.

1901- vuoden wieniläisjugendia edustava miljöö huokuu vanhan ajan nostalgiaa ja glamouria, joka nostaa tunnelman hetkessä arjen yläpuolelle. Monipuoliset tilat mahdollistavat haastavankin syntymäpäiväjuhlan toteutumisen.
Korkeatasoiset ravintolapalvelut ja ohjelma kruunaavat juhlan, jossa henkilökuntamme huolehtii vieraistaan pikkutunneille saakka.

Järjestämme asiakkaan toiveiden mukaisen juhlan, joka räätälöidään omannäköiseksi alusta loppuun. Syntymäpäiväjuhlan teema voi näkyä vaikkapa tilan koristelussa, menussa ja ohjelmassa. Autamme mielellämme toiveidenne toteuttamisessa.

Kokoukset ja kongressit

Palatsiteatteri on oikea paikka kun etsit ylellistä, hyvin varusteltua ja monipuolista kokous- tai kongressitilaa. Palatsi tarjoaa saman katon alla kaiken mitä huolellisesti laadittu yksityistilaisuus edellyttää: ravintola-, kokous- ja ohjelmapalvelut.

Palatsia tilaisuuksien järjestäjänä suosittelee mm:

Upeat puitteet, loistava sijainti, yksilöllinen palvelu ja korkeatasoinen ohjelma.
Sopii erinomaisesti isompien tilaisuuksien järjestämiseen, järjestelyt toimivat hyvin isommallakin porukalla.
Asiakkaana olemme erittäin tyytyväisiä, viihdyimme 75-v juhlissamme Musiikkiteatteri Palatsissa loistavasti!
- ATA Gears Oy, markkinointipäällikkö Timo Reunanen
-Fujitsu,Tampereen aluejohtaja Pasi Lehmus
-Stora Enso ,markkinointiesimies Kimmo Verta

Lisäpalvelut:

- Valo
- Ääni
- Somistus
- Tilat: voimme järjestää Palatsin tiloissa tai muualla