• musikaali_1moulinrouge

  musikaali_1moulinrouge

 • musikaali_2bodyguard1

  musikaali_2bodyguard1

 • musikaali_3tuuliajolla

  musikaali_3tuuliajolla

 • musikaali_4queen

  musikaali_4queen

 • musikaali_5_bodyguard2

  musikaali_5_bodyguard2

 • musikaali_remu

  musikaali_remu

 • musikaali_4queen

  musikaali_4queen

Musikaalit ja Showt

Haluatko kokea jotakin erityistä?

Legendaarinen Musiikkiteatteri Palatsi tarjoaa nyt loisteliaita esityksiä sinunkin juhlaasi. Tarjolla useita upeita musikaaleja, show-esityksiä ja konsertteja pienemmästä suurempaan. Kauttamme voi tilata myös huippuartistejamme, tähtinäyttelijöitä, muusikoita, yhtyeitä, juontajia ja stand up-koomikoita. Voimme räätälöidä ohjelmaa juuri Sinun tarpeisiisi! Esitykset ovat Suomen eturivin esiintyjien tähdittämiä. Niissä on korkeatasoinen käsikirjoitus, ohjaus, koreografia, puvustus ja orkesteri kapellimestareineen. Esitysten koko ja pituus on muunneltavissa, ja ne ovat tilattavissa joka puolelle Suomeen! Ota yhteys: petri.lairikko@palatsiteatteri.fi

 

ABBA – Dancing Queen -show

Showssa legendaarinen Abba, ja sen vauhdikas musiikki valloittaa yleisönsä. Showssa loistavat Suomen eturivin esiintyjät: Päivi Lepistö, Capri Selo, Kimmo Blom ja Marko Lämsä. He tykittävät Abban hittejä sellaisella energialla, joka ei jätä ketään kylmäksi! Esityksessä nähdään upeita Abba-tyylisiä tansseja ja koreografiaa. Tanssijat ja sirkustaiteilijat esittävät huikeita sirkusnumeroita mm- liina-akrobatian muodossa. Shown on käsikirjoittanut Katariina Leino ja ohjannut Petri Lairikko, koreografian on tehnyt Mönziä Kurbanali, Abba-tyyliset loisteliaat asut on loihtinut Elina Vättö. Tämä upea Abba-show tekee illastasi ikimuistettavan! Esityksen kesto 2 h

 

Queen-musikaali – Show Must Go On

Show Must Go On -musikaali on mukaansa tempaava teos Queen -yhtyeestä matkallaan tähtiin. Tarina kertoo rinnakkain kahdesta rockyhtyeestä, jotka haluavat tulla kuuluisaksi, hinnalla millä hyvänsä. Se kertoo myös yhtyeen suuresta menestyksestä ja hajoamisesta. Esityksessä kuullaan kaikki Queenin parhaimmat hitit Bohemian Rhapsodysta Show Must Go Oniin. Esityksellä on tähän mennessä ollut lähes 70 000 katsojaa. Pääosissa nähdään Dimitri Keiski sekä Miro Honkanen. Ohjauksesta vastaa Petri Lairikko, ja kapellimestarina toimii Mikko Kangasjärvi. Käsikirjoitus Katariina Leino. Freddie Mercurynä loistaa huikea Dimitri Keiski,joka on voittanut mm. Ruotsin Swedish True Talent-kilpailun.

 

Esityksen kesto noin 2 h. Esitykseen voi liittää esiintyjien pitkät encoret, kesto 20 min. Esitys on tilattavissa myös lyhyempänä Queen-showna. Kesto 1 h 30 min.

 

Ihan Tuuliajolla

Musikaali kertoo kaikkien aikojen rock-risteilystä. Tuuliajolla-kiertue oli joukko rock- konsertteja Saimaan rantakaupungeissa; yhtyeet purjehtivat sisävesilaivoilla kaupungista toiseen. Ensimmäinen Tuuliajolla tehtiin vuonna 1981 ja kiertueita järjestettiin 1980-luvulla yhteensä viisi. Mukana musikaalissa seikkailevat Martti Syrjä, Ismo Alanko, Juice ja Olli Lindholm, Juppi-Eino ja ihana laivaemäntä. Musikaalissa kuullaan supersuosittuja Juicen, Hassisen Koneen, Eppujen ja Yön hittejä 80-luvulta.
Esityksen kesto noin 2 h 30 min.

Me and My Bodyguard

Me and My Bodyguard -show-musikaali on saanut inspiraationsa elokuvasta, jota tähdittivät Whitney Houston ja Kevin Costner. Supersuosittu laulajatar palkkaa itselleen henkivartijan, sillä outo rikollinen ahdistelee häntä. Esityksessä kuullaan Whitney Houstonin upeimmat kappaleet kuten I Have Nothing, I Will Always Love You ja I Wanna Dance With Somebody. Showssa kuullaan myös miespääosan esittäjien tulkitsemina hittejä mm. Kissiltä, Genesikseltä, Billy Idolilta ja Guns n’ Rosesilta.
 Musikaalissa on jännittävä juoni, upeita tanssijoita sekä näyttävää pukuloistoa!
Esityksen kesto noin 2 h.

Remu & The Hurriganes musikaali

Tammikuussa Palatsissa sai ensi-iltansa maailman ensimmäinen Ganes-musikaali, joka kertoo legendaarisesta rock-yhtyeestä Remu & Hurriganes.

Vuonna 1971 Remu, Ile Kallio ja Cisse Häkkinen perustivat Hurriganes -yhtyeen, joka teki lähtemättömän vaikutuksen suomalaiseen rock-historiaan. Pian alun jälkeen kitaristiksi vaihtui legendaarinen kitaravirtuoosi Albert Järvinen.

Tämä vauhdikas rock-musikaali ei takuulla jätä ketään kylmäksi, sillä saavuttihan Hurriganes alusta alkaen mainetta hurjalla ja energisellä lavaesiintymisellä, jollaista ei oltu aikaisemmin Suomessa koettu! Musikaalissa kuullaan kaikki Hurriganesin parhaimmat hitit, Get Onista My Only Oneen ja Hot Wheelsistä Bourbon Streetiin.

Remu Aaltonen – Miro Honkanen, Albert Järvinen, Ile Kallio – Jussi Ojanen, Cisse Häkkinen – Teemu Rajamäki, Poliisi, Richard Stanley, Mikko Alatalo, Kuvaaja, Vartija, Opettaja – Ari Myllyselkä, Vesa; Remun ryöstökaveri, Pamppu, Poliisi, Rumpali – Jukka Mänty-Sorvari, Jenni, Poliisi, Bändäri – Päivi Lepistö, Remun äiti, Mummo, Sari, Poliisi, Remun exä, Bändäri, Vartija – Annika Eklund, Remu lapsena – Christian Lairikko / Rolle Puumalainen, Kosketinsoittaja, Sellikaveri – Jani Kemppinen / Juha Kinnunen

Musiikin tuotanto: Mikko Kangasjärvi

Kesto: Arkinäytöksissä n. 2h 15 min. Esitykseen voi lisätä myös encoren, 20 min.

 

Blues Brothers musikaalikomedia

Blues brothers-musikaalikomedia on samannimisen elokuvan innoittamana tehty hulvaton revyy. Tästä esityksestä ei vauhtia, hauskoja hahmoja, upeita tansseja, pukuja ja meneviä biisejä puutu. Tarina kertoo legendaarisesta Blues Brothers veljeskaksikosta, jota yrittävät pelastaa veroveloissa olevan nunnakodin. Veljesten menneisyyteen kuuluu hylätty morsian, suuri soul-diiva, joka vaatii kostoa. Veljekset yrittävät saada kasaan uudelleen bändinsä maksaakseen nunnakodille, ja tämä ei todellakaan onnistu kommelluksitta…

Musikaalin sovituksesta vastaa Katariina Leino ja ohjauksesta Petri Lairikko. Koreografian on tehnyt Tanssi tähtien kanssa ohjelmastakin tuttu Marko Keränen. Häikäisevä puvustus on Elina Vätön käsialaa. Musiikkina kuullaan 1950-, 60-, ja 70-lukujen blues-, soul- ja rockhittejä. Mukana mm. ”Gimme some lovin”, ”Every body need somebody”, ”Think”, ”Rawhide” ja monet muut kappaleet.

Esityksen kesto 2h. Esitykseen voi liittää esiintyjien pitkät encoret musikaalin hengessä, kesto 20 min. Esityksen voi tilata myös Blues Brothers showna, kesto 1h.

 

Simply The Best musikaali
Music by Tina Turner & The Rolling Stones

80-luvun suurimmat tähdet Tina Turner, Mick Jagger ja David Bowie kohtaavat Simply the Best-musikaalissa. Tarina kertoo köyhän tytön kasvusta kohti menestystä. Tinasta, pienen tenneseeläisen Nutbushin kylän lahjakkaasta tytöstä, tulee artisti Ike Turnerin bändiin. The Ike and Tina Turner Revue kutsuttiin usein Rolling Stonesien lämmittelybändiksi. Tina ja Mick Jagger ystävystyivät ja tekivät paljon yhteistyötä. Myös David Bowiella oli suuri merkitys Tinan tiellä tähtiin.

Käsikirjoitus on Katariina Leinon ja ohjaus Petri Lairikon. Rooleissa nähdään mm. Marika Krook (Tina Turner), Kimmo Blom (Mick Jagger), Ari Myllyselkä (Ike Turner), Miro Honkanen (David Bowie / Phil Spector / Roger Davies) ja Jukka Mänty-Sorvari (Charlie Watts). Musikaali sisältää mm. Tina Turnerin kappaleet Simply the best, Private Dancer ja Steamy windows, sekä Rolling Stonesien kappaleet Satisfaction, Start me up ja Under my thumb. David Bowie vie 80-luvun tunnelmiin mm. kappaleillaan Let’s dance, Modern life ja China girl.

Esityksen kesto 2 h. Esitykseen voi lisätä encoren, kesto 20 min. Musikaali on tilattavissa myös lyhyempänä 80´s – showna. Kesto 1h 30 min.

 

Viva Las Elvis -show

Koe huikea läpileikkaus Elvis Presleyn tuotantoon. The King Elvis oli nimensä mukaisesi kuningas, rockin kuningas, tähti vailla vertaa. Hän oli legenda jo eläessään, ja loi koko genreen oman persoonallisen jälkensä, ja uusiutui jokaisella vuosikymmenellä. Viva Las Elvis-show käy läpi Elviksen 1950-luvun rock and roll vaiheen, 1968 comebackin huipentuen 1970 luvun Las Vegas meininkiin. Koe huikea Elvis ylistetyn Miro Honkasen tulkitsemana! Esityksessä häikäisee Elina Vätön puvustus, mm. Elviksen Las Vegas asu alkuperäisen täydellisenä jäljennöksenä, huikeat taustalaulajat ja tanssijat, sekä upea bändi. Shown jälkeen olet takuulla pyörryksissä!

Esityksen kesto 1 h 30 min

 

Cabaret Paris -show

Cabaret Paris on huikea ja ennennäkemätön spektaakkeli.

Esitys on saanut inspiraationsa kuuluisasta Moulin Rouge elokuvasta. Tämä esitys kertoo upeiden kappaleiden, cancan-ja show-tanssin ja sirkuksen keinoin kauniin rakkaustarinan. Esitys on hittien, tanssin, sirkuksen ja kimaltavien pukujen huikea ilotulitus!

Hengästyttävästä menosta pitävät huolen upeat laulaja-näyttelijät Laura Virtala, Sari Ann Moilanen ja Ville Pusa, Kimmo Blom, Ninni Martikainen ja Ari Myllyselkä. Loistavina tanssijoina ja sirkustaiteilijoina häikäisevät Tiina Lampinen ja Jenni Pylkkänen.

Tämä show kruunaa pikkujoulusi!

Suunnittelu Katariina Leino, Puvustus Kaija Serpentiini, Koreografia Riikka Korpi, Ohjaus Petri Lairikko, Kapellimestari Mikko Kangasjärvi, Maskeeraus Minna Mäkinen.

Esityksen kesto 2h. Esitykseen on liitettävissä encore 20 min.

Project details

 • Client:
 • Date: 04 kesäkuu 2014
 • Category:

Muita ohjelmia

standup_feat  

Stand Up -koomikot

artistit_thumb  

Artistit

muut_ohjelmat_thumb  

Muut esiintyjät

fred-96512  

Bilebändit